Welkom » Cursussen » Happy Baby

HAPPY BABY

Stel je voor: je wordt wakker in een voor jou onbekende wereld waar alles wat je ziet , ruikt, hoort, proeft en voelt helemaal nieuw voor je is. Zo anders dan wat je gewend was bij mama in de buik.
Een baby moet na de geboorte gaan wennen aan het leven buiten de baarmoeder, waar begint zijn lijfje, waar houdt dit op? Hij is heel open en neemt alles in zich op. Hij is nog niet “af”: Zijn zenuwstelsel is nog niet rijp, zijn darmen moeten leren melk te verteren, hij kan zijn lichaam nog niet goed op temperatuur houden, zijn hersenen moeten volop gaan ontwikkelen. Hij verstaat de taal van mensen om zich heen nog niet. Hiervoor heeft een baby jou als ouder nodig. Hij is volledig afhankelijk van jouw zorg en liefde!
Een baby is uniek met zijn eigen gebruiksaanwijzing. Zie het als een puzzel…hij hoeft niet in 1x klaar te zijn. Elke dag valt er weer een stukje op zijn plek en soms is het even zoeken waar het stukje thuishoort! 

 

Workshop Happy Baby

Als je zwanger bent richt je je vaak vooral op de bevalling. Wat de periode daarna brengt zie je dan wel. Je bent blij als de bevalling goed is gegaan en je een gezonde baby hebt gekregen. Maar na de kraamtijd, en in de 1e 3 maanden, staat voor veel ouders de wereld behoorlijk op zijn kop! Want soms slaapt je baby heel weinig, huilt hij veel of ben je onzeker of je het wel goed doet. In mijn cursussen Baby Massage ervaar ik al jaren dat het voor veel moeders (en vaders) een zoektocht is hoe je het beste met jouw baby kunt omgaan. Met tips over het gedrag en omgaan met je baby, en het geven van positief vertrouwen, gaat het dan vaak snel beter.  Daarom is het fijn als je zwanger bent of net een baby hebt gekregen, om wat meer kennis te krijgen over het normale gedrag van een baby in de 1e 3 maanden. 

In mijn workshop "Happy Baby" geef ik informatie en tips over hechtingsgedrag, omgaan met slapen, huilen, dragen vanuit de basis etc. Deze kennis geeft je meer zelfvertrouwen om de 1e periode met je baby relaxt door te komen.  

INFO WORKSHOP: 

  • 1 bijeenkomst van 2 uur voor zwangeren of moeders/vaders met hun baby
  • Locatie: bij mij thuis
  • Prijs € 20,-  incl. koffie/thee en info uit de workshop via de mail 
  • Start bij minimaal 3 verzorgers met hun baby

 

Startdatum Plek Tijd & Locatie