ZWANGERSCHAPS CURSUSSEN 


CURSUS SAMEN BEVALLEN

De cursus Samen Bevallen is landelijk de grootste zwangerschapscursus die je SAMEN met je partner volgt! In de cursus krijgt ook de partner veel handige tips zodat hij zijn vrouw optimaal kan ondersteunen bij de bevalling.  De cursus wordt gegeven in  4 lessen voor de bevalling in een groepje met andere stellen. De cursus wordt gegeven bij verloskundigen-praktijken in Veenendaal en Ede.  

 


PRIVÉ of HERHALINGSLESSEN SAMEN BEVALLEN

Prive lessen om je voor te bereiden op de bevalling, afgestemd op jullie behoefte. Hiervoor kom ik bij jullie thuis. Bijvoorbeeld bij onregelmatige werktijden, heel veel angst voor de bevalling, of andere redenen kunnen privélessen bij je passen.  

Zwanger van een volgend kindje? Dan is het fijn om je kennis weer even op te frissen met 1 of 2 privélessen bij jullie thuis.

 

 


 CURSUS BEVALLING IN ZICHT

Cursus Bevalling in Zicht! Een korte HERHALING cursus voor vrouwen. Ben je zwanger van je volgende kindje en wil je een korte opfriscursus?  In een groepje met andere zwangere vrouwen word je in 2 lessen voorbereid op je bevalling waarbij je geheugen weer even opgefrist wordt en je o.a. weer leert hoe je met praktische technieken de weeën op kunt vangen.. Deze cursus wordt overdag gegeven!