Welkom » Links

LINKS

www.verloskundigenveenendaal.nl

Bij het verloskundig centrum Veenendaal kun je terecht voor al je vragen omtrent zwangerschap en bevalling. Ook bieden ze diverse cursussen omtrent zwangerschap, bevalling en baby. Samen Bevallen wordt op woensdagavond in de praktijkruimte van Verloskundig Centrum gegeven. 
Creation Verloskundige praktijk in Veenendaal: Naast de zorg rondom zwangerschap en bevalling  verzorgt Creation regelmatig  draagdoek workshops en hebben ze een echo bureau. 
Ezra verloskundigen biedt in een klein team van 4 verloskundigen professionele, verloskundige hulp. Hun kernwoorden zijn: respect, persoonlijk, tijd en aandacht. Ook bieden ze diverse infoavonden rondom zwangerschap en bevallen en baby. Samen Bevallen in Ede wordt gegeven in de praktijkruimte van Ezra.
Heb je last van je rug, bekken of andere klachten tijdens je zwangerschap of na de bevalling dan kan oefentherapie Cesar je helpen. Neem gerust contact op met Chantal voor vragen. 
Landelijke website van de vereniging Samen Bevallen. Info over alle cursussen
Ellen is geeft therapie en coaching in Veenendaal. Zij is gespecialiseerd in EMDR, wat kan helpen om o.a. een traumatische bevallingservaring te verwerken. www.emdrveenendaal/bevalling.nl
Sietske is gespecialiseerd in voetreflex bij zwangeren. Ook kun je bij haar terecht voor moxatherapie als je baby in stuit ligt. 
Wil je je beter leren ontspannen of je intuïtie als (aanstaande) moeder beter willen ontwikkelen dan kun je hiervoor terecht bij Leneke van der Velde.  Ook voor herstel van je bekkenbodem na de bevalling kun je hier terecht voor een praktische workshop.
Slaapt je kleintje niet lekker? Is het lastig ritme te krijgen? Zijn de nachten onderbroken? Heeft je kindje last van reflux, krampen of andere onruststokers? Heb je al veel geprobeerd en weet je echt niet meer hoe je je kleintje aan het slapen kunt krijgen? Neem dan contact op met droomhulp!