Welkom » zwangerschapscursus

ZWANGERSCHAPS CURSUSSEN 


CURSUS SAMEN BEVALLEN

De cursus Samen Bevallen is landelijk de grootste zwangerschapscursus die je SAMEN met je partner volgt! In de cursus krijgt ook de partner veel handige tips zodat hij zijn vrouw optimaal kan ondersteunen bij de bevalling.  De cursus wordt gegeven in  4 lessen voor de bevalling in een groepje met andere stellen. De cursus wordt gegeven bij verloskundigen-praktijken in Veenendaal en Ede.  

 


PRIVÉ of HERHALINGSLESSEN SAMEN BEVALLEN

Prive lessen om je voor te bereiden op de bevalling, afgestemd op jullie behoefte. Hiervoor kom ik bij jullie thuis. Bijvoorbeeld bij onregelmatige werktijden, heel veel angst voor de bevalling, of andere redenen kunnen privélessen bij je passen.  

Zwanger van een volgend kindje? Dan is het fijn om je kennis weer even op te frissen met 1 of 2 privélessen bij jullie thuis.

 

 


 CURSUS BEVALLING IN ZICHT

Nieuw Cursus Bevalling in Zicht! Een korte cursus voor vrouwen. Als je bijvoorbeeld al voor de 2e keer zwanger bent of als aanvulling op een andere cursus. In een groepje met andere zwangere vrouwen word je in 2 lessen voorbereid op de bevalling waarbij de belangrijkste zaken rondom de bevalling aan bod komen en je vooral praktische technieken leert om je weeën op te vangen.

 

 

 

Reactie van een cursist: Mijn man en ik hebben de cursus 'samen bevallen' gevolgd bij Leonieke! En wat zijn wij daar blij mee geweest! Een bevalling.... wat kan je verwachten, welke fases heeft een bevalling, hoe moet je omgaan met pijn en hoe kan je als partner je vrouw/vriendin helpen..... vragen die in de cursus besproken en beantwoord worden! De manier waarop Leonieke deze cursus geeft is heel erg prettig , leuk en gezellig! Leonieke: heel erg bedankt voor alles!! Je bent een topper!!