Welkom » ZWANGER

ZWANGERSCHAPS CURSUSSEN 


CURSUS SAMEN BEVALLEN

De cursus Samen Bevallen is landelijk de grootste zwangerschapscursus die je SAMEN met je partner volgt! In de cursus krijgt ook de partner veel handige tips zodat hij zijn vrouw optimaal kan ondersteunen bij de bevalling.  De cursus wordt gegeven in  4 lessen voor de bevalling. Ook is er een privé of herhaling cursus mogelijk.  

 


PRIVÉLESSEN SAMEN BEVALLEN

Prive lessen om je voor te bereiden op de bevalling, afgestemd op jullie behoefte. Hiervoor kom ik bij jullie thuis. Bijvoorbeeld bij onregelmatige werktijden, heel veel angst voor de bevalling, of andere redenen kunnen privélessen bij je passen.  

 

 


HERHALINGSLESSEN

Zwanger van een volgend kindje en wil je geen volledige cursus meer volgen dan kan het fijn zijn om de kennis weer even op te frissen. Dit kan vaak in 1 of 2 privélessen bij jou thuis. Je kunt deze lessen samen met je partner of alleen volgen.

 

Reactie van een cursist: Mijn man en ik hebben de cursus 'samen bevallen' gevolgd bij Leonieke! En wat zijn wij daar blij mee geweest! Een bevalling.... wat kan je verwachten, welke fases heeft een bevalling, hoe moet je omgaan met pijn en hoe kan je als partner je vrouw/vriendin helpen..... vragen die in de cursus besproken en beantwoord worden! De manier waarop Leonieke deze cursus geeft is heel erg prettig , leuk en gezellig! Leonieke: heel erg bedankt voor alles!! Je bent een topper!!