Welkom » welkom

Er mogen door het coronavirus voorlopig geen fysieke groepsbijeenkomsten meer plaatsvinden. Maar alle cursussen in deze periode gaan gewoon door! Om je toch goed te kunnen voorbereiden, juist in deze spannende tijd,  geef ik al mijn cursussen online via Zoom! Ook via deze weg zal ik jullie zowel met theorie maar ook praktisch alles leren wat je nodig hebt voor je bevalling. Als je al ingeschreven staat word je hierover op de hoogte gehouden via de mail.  Wil je nog een cursus volgen dan kan je je gewoon aanmelden! Je mag ook altijd bellen voor meer info.  

WELKOM

Welkom op mijn website!

Op het moment dat je zwanger bent leef je toe naar de bevalling, een bijzondere gebeurtenis die je maar een paar keer in je leven mee maakt, maar waarvan je vaak niet zo goed weet wat je ervan kan verwachten. Daarna krijg je te maken met het mooiste wat er is, namelijk je kindje, maar vaak ook met de onzekerheden van het prille ouderschap.  

Een goede voorbereiding voor je bevalling kan het verschil maken in hoe je de bevalling samen met je partner gaat beleven.  In mijn zwangerschaps cursussen bereid ik je voor met heldere, praktische informatie. Dus geen zweverige, maar juist vrolijke cursus waar je samen 1 avond in de week bezig bent met de komst van jullie kindje. Ik werk daarbij samen met de verloskundigen uit de regio en geef o.a. cursus in de praktijk van de Verloskundigen Veenendaal, Creation Verloskundigen in Veenendaal en EZRA Verloskundigen Ede.

Na de bevalling wil je graag dat je baby zich goed voelt en soms is dat nog best lastig te ontdekken. Ik vertel je graag hoe je je baby beter leert kennen, wat hij prettig vindt,  en hoe leuk het is om je kindje aan te raken en te laten ontspannen met babymassage! 

Door mijn jarenlange ervaring en kennis te gebruiken in de cursussen en adviezen die ik geef, wil ik bereiken dat je vol vertrouwen en ontspannen de bevalling ingaat, kunt genieten van je zwangerschap en de periode daarna! 

 

Graag tot ziens!