Welkom » welkom

WELKOM

Op het moment dat je zwanger bent leef je toe naar de bevalling, een bijzondere gebeurtenis die je maar een paar keer in je leven mee maakt, maar waarvan je vaak niet zo goed weet wat je ervan kan verwachten. 

Daarna krijg je te maken met het mooiste wat er is, namelijk je kindje, maar soms ook met de onzekerheden van het prille ouderschap. Vaak komt er een hoop informatie op je af tijdens je zwangerschap of na de bevalling en is het lastig kiezen welke cursus of advies het beste bij je past. Een goede voorbereiding voor je bevalling kan het verschil maken in hoe je de bevalling samen met je partner gaat beleven.  Dit voorbereiden doe ik met heldere, praktische informatie. Dus geen zweverige maar juist vrolijke cursus, waar je samen 1 avond in de week bezig bent met de komst van jullie kindje. Ik werk daarbij samen met de verloskundigen uit de regio en geef o.a. cursus in de praktijk van de Verloskundigen Veenendaal en EZRA verloskundigen Ede.

Door mijn ervaring en kennis te gebruiken in de cursussen en adviezen die ik geef, wil ik bereiken dat je vol vertrouwen en ontspannen de bevalling ingaat en kunt genieten van je zwangerschap.  

Ook leer ik je graag hoe je je baby beter leert kennen, wat hij prettig vindt en hoe leuk het is om je kindje aan te raken en te laten ontspannen met babymassage!

Tot ziens bij mijn cursussen!