Welkom » Ervaringen

ERVARINGEN VAN CURSISTEN

Reactie plaatsen

Reacties

Dianne van Hattum
11 maanden geleden

Net de cursus babymassage afgerond!
Wat een fijne ervaring was dat. Er was alle rust en ruimte tijdens de babymassage. In anderhalf uur per sessie leert Leonieke je de fijne kneepjes van babymassage. Is je baby even niet toe aan de massage, omdat het bijv. honger heeft? Dan kan je in alle rust inspelen op de behoefte van je baby, en legt Leonieke je later uit wat je gemist hebt. Naast de massage is er is aandacht voor iedere ouder en baby. Ervaringen kunnen zowel met Leonieke als met de andere ouders gedeeld worden, dat levert herkenning en veel nieuwe inzichten op!

Jeanette
2 jaar geleden

De cursus Babymassage bij Leonieke is fantastisch!
Niet alleen het masseren is leuk.
Elke week krijg je tips over voeding, slapen, aan/uitkleden, tummietub enz. En doordat het in groepsverband is deel je elke week veel met medekandidaten. Waardoor je daar ook veel van leert. En super fijn om met lotgenoten te zijn.
Hele leuke cursus! En heel professioneel gegeven door leonieke. Ze neemt alle tijd. En je kunt alles aan haar vragen! Je voelt je erg op je gemak.
Dikke kus van Leia en Jeanette

Nadja
3 jaar geleden

Op 6 mei ben ik bevallen van ons lieve meisje Lilly-Màe een prachtige thuis bevalling, we waren zeer te vreden met Leonieke, je verwacht waarschijnlijk oude geiten wollen sokken praat maar niks is minder waar wij hebben echt genoten en keken uit naar de samen bevallen avonden. Daarnaast zoveel tips en kennis meegekregen waar ik op terug kon vallen tijdens de bevalling. Echt een aanrader!

Miranda
3 jaar geleden

Mijn zoontje was erg onrustig en sliep slecht, en daarom ben ik de cursus babymassage gaan doen. We hebben heerlijk genoten van alle ochtenden. Je leert niet alleen masseren, maar bespreekt ook elke week een thema. Ik heb er enorm veel aan gehad (zelfs als ervaren moeder!) Mijn zoontje is beter gaan slapen en veel rustiger geworden. Echt een aanrader dus!

Caroline
3 jaar geleden

Ik heb de mini cursus Samen Bevallen gevolgd en de babymassage gedaan. Beiden echt aan te raden! Wij hebben de bevalling heel goed kunnen voorbereiden op deze manier en dit heeft ons beiden heel erg geholpen. Leonieke is erg prettig in de omgang en de avonden en massageochtenden heb ik als zeer plezierig ervaren. Heel veel geleerd!

Susanne
3 jaar geleden

Op 10 maart ben ik bevallen van onze lieve zoon! Mijn man en ik hebben de cursus 'samen bevallen' gevolgd bij Leonieke! En wat zijn wij daar blij mee geweest! Een bevalling.... wat kan je verwachten, welke fases heeft een bevalling, hoe moet je omgaan met pijn en hoe kan je als partner je vrouw/vriendin helpen..... vragen die in de cursus besproken en beantwoord worden! De manier waarop Leonieke deze cursus geeft is heel erg prettig , leuk en gezellig!

Na de bevalling heb ik de 4weekse cursus Babymassage gevolgd! Ook echt super leuk en een ochtendje genieten, zowel voor mama als voor baby! De relaxtheid die er is, daar wordt je als moeder ook heel rustig van en je kindje dan dus ook! Echt een aanrader ook.

Leonieke: heel erg bedankt voor alles!! Je bent een topper!!
Liefs Susanne Heldoorn

Germa
3 jaar geleden

De afgelopen 4 weken heb ik samen met mijn dochter Fenne de cursus babymassage gevolgd. Na de bevalling kreeg ik dit cadeau van mijn zussen en partners. En wat een leuk cadeau! Ik vond alle keren heel leuk en leerzaam. En Fenne vond het masseren volgens mij erg lekker. Nog steeds doe ik dit thuis regelmatig. Elke week bespreek je van alles en krijg je tips. Ik deed de cursus in een groepje van 5 moeders wat erg leuk is, want dan leer en hoor je ook van elkaars ervaringen. Deze cursus is zeker een aanrader!

Ingrid
4 jaar geleden

In de afgelopen maanden heb ik bij Leonieke de cursussen 'Samen Bevallen' en 'babymassage' gevolgd. Het heeft zeker wat extra's toegevoegd aan deze bijzondere tijd van zwangerschap, bevalling (ookal werd het uiteindelijk een keizersnede) en de eerste tijd met mijn kind!
De cursus babymassage was elke keer een fijn uitje met mijn dochtertje. We genoten samen van de massages en ook thuis maken we er nog steeds momentjes van.
Verder heb ik ook veel gehad aan de tips van Leonieke over het voorbereiden op de bevalling en de eerste maanden met je kind. Leonieke is erg ervaren en bovendien een prettig persoon.
En wat heerlijk ook om uit te wisselen met de andere mama's, ik vond er veel herkenning. Ik kan de beide cursussen van harte aanbevelen.

Renske
4 jaar geleden

Afgelopen 4 weken heb ik samen met mijn dochter de cursus babymassage gevolgd.
Hier hebben wij beide veel aan gehad. Mijn dochter kan zich moeilijk ontspannen. Door de massage technieken kan ze zich goed ontspannen en genuet er duidelijk van. Ook de interactie die je met je baby hebt is heerlijk.
Elke week werden er een aantal onderwerpen besproken waar ik veel aan gehad heb.
Verder is het fijn om met de andere moeders ervaringen uit te wisselen.
Al met al, echt een aanrader!

Mariska
4 jaar geleden

Heb de afgelopen 4 weken cursus babymassage gevolgd.
Echt ontzettend leuk en gezellig (met m'n eigen zoon en de andere mama's!)
Mijn onrustige zoon leert nu echt wat ontspannen is en vind dat uiteraard heerlijk.
Daarbij zijn ook nog veel andere onderwerpen aan bod gekomen en zo is het een hele leuke, leerzame, veelzijdige cursus :)

Anne Jansen
4 jaar geleden

Tijdens mijn zwangerschap heb ik samen met mijn man de mini cursus Samen Bevallen gevolgd. Van te voren was ik nogal sceptisch maar ik heb in 4 avonden veel geleerd (theorie: hoe gaat een bevalling?! en praktijk: wat doe ik tijdens een wee?!) en kon de ademhalingsoefeningen goed gebruiken in de praktijk! Na de geboorte van mijn dochter heb ik de 4 delige cursus babymassage gevolgd. Mijn dochter vindt het heerlijk als ik haar masseer en als bijkomend voordeel heb ik leuke andere mama's leren kennen. Kortom: beide cursussen zijn aan te raden!

Jeanet
5 jaar geleden

Samen met mijn zoon heb ik de babymassagecursus gevolgd. Leuk om op deze manier contact te maken met je baby. Leonieke heeft elke les aan de hand van een thema uitleg gegeven over zaken waar je tegen aan kunt lopen als kersverse ouder. Fijn om tips te krijgen bij de o zo herkenbare dingen. Het contact met de andere moeders heb ik ook als prettig ervaren. Ik vond het echt een uitje om 4 weken achter elkaar deel te nemen aan de cursus. Ik was al enthousiast over de cursus maar bij het ontvangen van de foto's laaide mijn enthousiasme weer helemaal op. Wat een mooie herinneringen aan een bijzondere tijd.
Bedankt Leonieke voor je gastvrijheid en het delen van je kennis en kunde.

Stijn (recente papa)
5 jaar geleden

Ontzetten blij zijn wij dat we deze cursus bij Leonieke hebben gevolgd!

Ook al waren we op voorhand beide al redelijk nuchter; toch leer je veel meer dan dat je denkt en geeft de cursus je een vertrouwd gevoel naar de bevalling toe, maar ook écht gedurende de bevalling. Zonder de cursus had ik als vader mij een stuk 'drukker' gemaakt en had mijn vrouw zich minder op haar gemak gevoeld.

De cursus zelf is qua theorie en praktijk breed opgezet, er is veel ruimte voor vragen en eigen input. Leonieke is een ontzettend gezellige vrouw en zorgt ook voor een goede sfeer!

Één van de betere cursussen die ik heb kunnen doen in de afgelopen jaren; aanrader dus!

Namens: een trotse vader ;)

Hetty
5 jaar geleden

Alweer vier weken geleden heb ik de cursus babymassage gedaan. En wat een succes! Het masseren was erg leuk maar vooral de handige tips van Leonieke en ervaringen van de andere moeder maakte het compleet. Ik heb hier heel veel aan gehad.

Inge
5 jaar geleden

Ik heb zowel 'samen bevallen' als babymassage gevolgd bij Leonieke. Leonieke geeft op een duidelijke manier uitleg en weet met een vrolijke noot de bijeenkomsten gezellig te maken.
Zeker een aanrader!

Annet Dankelman
6 jaar geleden

De cursus samen bevallen is een goede en hele informatieve cursus! We hebben veel geleerd en ook een aantal zeer praktische tips meegekregen.

Marjolein
6 jaar geleden

Joep en ik hebben genoten van de cursus babymassage, wat is het ontzettend leuk om op deze manier heel intensief bezig te zijn met je kindje en om hem te zien ontspannen. En nog prachtige foto's op de koop toe, geweldig! Bedankt Leonieke!

Lianne
6 jaar geleden

Vandaag was de laatste babymassage ochtend. Yara en ik vonden het super! Zo ontspannen, gezellig en informatief. Leuk ook om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Jammer dat t afgelopen is. We hebben goede handvatten gekregen om thuis samen ermee verder te gaan. Wat we ook zeker gaan doen. De cursus is een echte aanrader. Hoe klein Yara ook is. Ze vond het zichtbaar geweldig. Dank je wel, Leonieke!

Anouk
7 jaar geleden

Vandaag was helaas de laatste keer babymassage. Erg leuk en leerzaam! Buiten het feit dat je er even op uit bent, spreek je ook andere moeders en deel je kennis met elkaar. Mijn man en ik hebben de cursus samen bevallen gevolgd. Dit is ook zeker een aanrader voor alle nieuwe ouders (dus ook de papa's). Jammer dat je geen vervolg cursussen meer hebt! Ik vond het geweldig!

Marjon
7 jaar geleden

In September hebben mijn man en ik de Mini cursus Samen Bevallen gevolgd. Wij zijn beiden erg enthousiast over de cursus. We hebben op een leuke manier veel nuttige informatie gekregen als voorbereiding op de bevalling.
Vanochtend alweer de laatste ochtend van de baby massage cursus gehad. Onze dochter Juli vindt de massage heerlijk! Echt een aanrader. Super fijn om als kersverse moeder zoveel leuke en handige tips/adviezen te krijgen in een ontspannen sfeer.

Leonieke nogmaals bedankt!

Stephan & Natalia
8 jaar geleden

Onze dochter is geboren! Nu kunnen we vertellen hoe we de cursus hebben ervaren en wat we eraan hebben gehad tijdens de bevalling. Allereerst vonden wij de cursus heel nuttig. Leonieke vertelt veel theorie zodat je weet wat je kan verwachten. Daarnaast oefen je ademhaling en puffen. Tijdens de cursus voelde dat een beetje raar maar tijdens de bevalling vielen alle oefeningen op hun plek. Ook waren wij tijdens de bevalling voorbereid op wat er kwam: verschillende fasen van weeën, bepaalde ingrepen van de verloskundige, de dingen die kunnen gebeuren wanneer je naar het ziekenhuis wilt of moet. Het heeft ons heel veel rust gegeven en we voelden ons krachtig. Wij kijken heel positief terug op de bevalling mede door deze cursus. Een echte aanrader dus!

Bastian en Nancy van de Weerd
8 jaar geleden

Wij hebben erg veel opgestoken van je lessen. Het was leerzaam en erg leuk. Je bracht alles op een leuke manier en je benoemde alles gewoon bij de naam. En de groep was natuurlijk om nooit meer te vergeten!!!!
Nu aftellen naar de dag dat de kleine wordt geboren.