Welkom » Cursussen

CURSUSSEN


SAMEN BEVALLEN

De cursus Samen Bevallen is landelijk de grootste zwangerschapscursus die je SAMEN met je partner volgt! In de cursus krijgt ook de partner veel handige tips zodat hij zijn vrouw optimaal kan ondersteunen bij de bevalling. De cursus wordt gegeven in 7 of 4 lessen voor de bevalling. Ook is er een privé of herhaling cursus mogelijk.


BABYMASSAGE

Babymassage is een massagevorm waarbij je je baby liefdevol en in aandacht aanraakt. Hierdoor gaat je baby lekker in zijn vel zitten en leer je hem beter kennen!


WORKSHOP 'HAPPY BABY'

Elke baby is uniek en heeft zijn eigen "gebruiksaanwijzing". Daarom is het fijn om al tijdens de zwangerschap meer te weten over het gedrag van je baby. In mijn workshop Happy Baby geef ik je tips en informatie over het omgaan met je baby.

Reactie van een cursist: Mijn man en ik hebben de cursus 'samen bevallen' gevolgd bij Leonieke! En wat zijn wij daar blij mee geweest! Een bevalling.... wat kan je verwachten, welke fases heeft een bevalling, hoe moet je omgaan met pijn en hoe kan je als partner je vrouw/vriendin helpen..... vragen die in de cursus besproken en beantwoord worden! De manier waarop Leonieke deze cursus geeft is heel erg prettig , leuk en gezellig! Leonieke: heel erg bedankt voor alles!! Je bent een topper!!

Reactie van een cursist: "Mijn zoontje was erg onrustig en sliep slecht, en daarom ben ik de cursus babymassage gaan doen. We hebben heerlijk genoten van alle ochtenden. Je leert niet alleen masseren, maar bespreekt ook elke week een thema. Ik heb er enorm veel aan gehad (zelfs als ervaren moeder!) Mijn zoontje is beter gaan slapen en veel rustiger geworden. Echt een aanrader dus!"