Welkom » Nieuw jaar!

Nieuw jaar!

Gepubliceerd op 18 januari 2015 12:41

Een nieuw jaar! Vroeger keek ik reikhalzend uit naar een jaar verder, namelijk een jaar ouder, weer dichterbij de grote zelfstandigheid zonder controle van mijn ouders. En ik had zoveel haast dat de tijd me niet snel genoeg kon gaan.

 

Deze periode ligt lang achter me. Elk jaar schrik ik dat het weer eind december is, nu alweer, zo snel? En het gevoel dat je nog zoveel moet afronden in het oude jaar geeft altijd onrust. Die zelfstandigheid waar ik vroeger zo naar verlangde zou ik nu best weer eens even willen inruilen als ik zie wat een heerlijk, onbezorgd, beschermd leven mijn kinderen nog hebben.

Maar als het dan 1 januari is gaat de knop om, een fris nieuw jaar wat weer helemaal ingevuld gaat worden. Een agenda die nog zo heerlijk leeg terugkijkt, een hoofd vol plannen die ik dit jaar echt, echt, echt ga uitvoeren (denk ik). Nu echt meer tijd voor mezelf, meer tijd en aandacht voor mijn kinderen, het hele jaar heel gezond eten, minder nutteloos dwalen over internet, op tijd naar bed, eerder opstaan in het weekend, etc. etc.

We zitten alweer ruim 2 weken in dit nieuwe jaar. Ik ben nu 2 uur achter de computer bezig met zaken die niks met werk te maken hebben, ben al 2 weken niet voor 23.30 naar bed gegaan, en heb mijn kinderen en man al weer een paar keer afgesnauwd omdat ik druk was, het huis is niet zo schoon als ik zou willen, en ik ben nog steeds alleen maar sponsor van de sportschool.

Kortom goede voornemens zijn niet aan mij besteed. En waarom ook eigenlijk? Ik heb het leukste werk wat er is, de mooiste kinderen, de liefste man, lijnen heb ik nog nooit gedaan, wandelen vind ik leuker dan sporten en van een volle agenda word ik stiekem ook best blij. Dit jaar al weer zulke leuke gesprekken gevoerd met cursisten, prachtige bevallingsverhalen gekregen via de mail, een mooie massage kunnen geven en weer prachtige momenten gezien tijdens de cursussen babymassage!

2015 ik heb er zin in! Jij ook? Wie weet komen we elkaar dit jaar dan tegen.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.